Legjobb zenék a fitnesz edzéshez

Legjobb zenék a fitnesz edzéshez

Sokan vagyunk úgy, hogy egy kis pörgés és az ehhez megfelelő ritmus elengedhetetlen eleme kell, hogy legyen az edzéseinkhez. Stílustól függően a lehetőségek tárháza szinte végtelen, de mégis van néhány olyan zene, ami minden bizonnyal beindít és motivál, hogy az edzőteremben eltöltött órák még kellemesebbek legyenek. Ez a válogatás neked szól!

1. Futáshoz vagy spinninghez tökéletes

A nemrégiben nálunk koncertezett Nicki Minaj nem csak élőben pörget fel, de az edzőteremben is helye van a zenéjének. Ha éppen tekerésre vágysz vagy kardio edzést végzel, akkor az ő dalait választva teljesen át tudod adni magad a sportnak és az élvezetnek egyaránt. Ebben nagyban hozzájárul Ariana Grande is, úgyhogy ezt a számot még ma tedd rá az mp3 lejátszódra!

2. A tánc önmagában felér az edzéssel

Ha Dua Lipa táncmozdulatait figyeled – ami már önmagában egy fitnesz – akkor a motiváció is végig a szemed előtt lesz, hogy az éppen aktuális gyakorlatsorral milyen eredményt szeretnél elérni. Miközben ezt hallgatod, a cél mindig ott lebeg majd előtted.

3. A tökéletes teljesítmény titka

Ha sok dolog történt veled mostanság és nem volt túl sok figyelmed saját magadra, akkor itt az ideje, hogy felfedezd a rejtett értékeidet! Nem is adhatná át jobban az érzést Clean Bandit, akinek hatására le sem akarod majd tenni a súlyokat a kezedből. Az ő dala minden bizonnyal elhozza neked a kívánt kitartást.

4. Ami önbizalmat ad

Amikor új az ember az edzőteremben, akkor még kezdetben előfordul, hogy félénk. Erre azonban semmi szükség, hiszen edzőtársaid mindig segítenek neked, de ha mindenképp egyedül csak magaddal akarod tölteni az edzésre szánt időt, akkor ne habozz! Vedd fel a fülest és adj hangerőt az alábbi remixre!

5. Amikor már közel a cél

Ha úgy érzed kicsit lassítanál már a tempón vagy már a levezető gyakorlatokat csinálod, akkor Kanye West társaságát nem hagyhatod ki! Már maga a klipje is egy edzőteremben készült, amit ha egyszer megnézel és az edzés közben csak hallgatsz, akkor mindig ott lesz előtted az a nő, aki úgy küzdött, mint egy oroszlán.

6. Izomra fel!

Ha a nagyobb súlyok emelgetését tervezed és azok szériáját pakolgatod egymás után, akkor csak olyan zene jöhet szóba, ami ezt igazán elősegíti. Rengeteg mixet találsz ehhez a neten, de ami egy jó alapot adhat hozzá, az kétségtelenül ő lesz:

7. Ne hagyd ki a klasszikusokat sem!

Ki ne emlékezne Eric Prydz: Call me című számára. Sokan még diákok voltunk, amikor először hallottunk és egyből magával ragadott már akkor is a dallam. Tulajdonképpen teljesen mindegy, hogy éppen milyen edzést végzel, ez a szám egy remek választás lesz hozzá.

8. Egy utolsó hajrá a végére!

A rock szerelmeseinek nem kell bemutatni a Nirvana zenekart! A Smells like teen spirit ráadásul annyira beivódott mindenki elméjébe, hogy ezt a számot kivétel nélkül mindenki tudja szeretni. Dallamvilága megadja az utolsó löketet és amikor már azt érzed, hogy nem megy, Kurt Cobain hangja és gitárkísérete mégis azt sugallja, hogy csak még ezt a szériát nyomd le! Nézd csak hányan őrülnek meg ennek hallatán!

Szólj hozzá

Az e-mail címed nem lesz publikus. A kötelező mezők meg vannak jelölve. *