A legjobb fitnesz alkalmazások, amiket kötelező letölteni a mobilra

A legjobb fitnesz alkalmazások, amiket kötelező letölteni a mobilra

Mobiltelefonunk teljesen egybeolvadt az életünkkel, ott van velünk minden nap és minden percben. De a Facebook pörgetése helyett igazán hasznos dolgokat is képesek lehetünk vele csinálni és edzéseink mellé is tökéletes társat biztosíthatunk az alábbi alkalmazások használatával.

Sweat

Ez az alkalmazás egy komplett edzéstervet tervet kínál neked, amiben heti három alkalommal végezhetsz 28 perces erőnléti és másik 28 perces kardio edzést is.

Szerepelnek benne továbbá 19 perces edzések, amik leginkább csak a lábra fókuszálnak. Ezt az alkalmazást azok tudják a legideálisabban kihasználni, akik hetente legalább hat alkalommal eljutnak az edzőterembe.

Fitplan

Ariana James, az egymillió követővel rendelkező Instagram fitneszmodell keltette életre ezt az alkalmazást. Egy nyolc hetes teljes edzésprogramot követhetsz végig általa, amely 45 perces, szinte mindenre alkalmas gyakorlatokat tartalmaz.

Hátránya, hogy otthon nem fogod tudni végezni őket, mindenképpen el kell jutnod az edzőterembe.

Anna Victoria Fit Body

A népszerű tréner nevét viselő alkalmazás az otthon edzők érdeklődését keltheti fel először, ugyanis semmi egyéb nem szükséges hozzá, mint egy jógamatrac.

Az alkalmazás minden héten hat darab 30 perces edzést ajánl fel nekünk, amelyekkel leginkább a láb, a karok, valamint a hát izmai építhetőek nagyon egyszerűen.

Studio Tone it up

Szintén egy világhírű tréner agyából pattant ki ez a remek alkalmazás.

Katrina Scott a várandós nőkre gondolva valósította meg álmát ezzel az applikációval, amellyel otthon, könnyedén végezhetnek gyakorlatokat leendő babájukkal a szívük alatt.

Természetesen ő is felhívja a figyelmet arra, hogy a gyakorlatok megkezdése előtt mindenképpen egyeztess szakorvossal, hiszen nincs két egyforma várandóság és kerülj el mindennemű kockázatot!

Runkeeper

Ez az alkalmazás a futásra fókuszál és 4 hétnyi ütemtervet állít fel neked. Végezhetsz vele egy felmérést az állapotodról és annak függvényében az applikáció kiszámolja a neked legkényelmesebb tempót, ami által képes lehetsz elérni a kívánt célt.

Nike Training Club

Az NTC több tervet is kínál neked egyszerre, te választhatod ki, hogy éppen melyikkel szeretnél kezdeni. Teljesen alap dolgoktól indul, de komoly kihívásokat is hozhat magával egy magasabb szinten.

Több 15-30 perces programot is tartalmaz, amelynek segítségével mentálisan is ott tudsz lenni a jelenben és nem zökkensz ki a ritmusból.

Az alkalmazások letölthetőek az iTunes és a Google Play áruházakban díjfizetés ellenében.

 

Szólj hozzá

Az e-mail címed nem lesz publikus. A kötelező mezők meg vannak jelölve. *