Nagyon örülök, hogy ránk találtál és remélem, hogy olyan dolgokat tudunk neked mondani a fitnesz világából, ami miatt Te is rendszeres olvasónk leszel ezentúl.

Mert mivel is foglalkozunk! Első sorban azoknak írunk, akiket érdekel az, hogyan élhet egészséges, sportos életet. Mint egy személyi edző. Vagy fitness instruktor. Esetleg aquatréner.

A Fittmagazinba megjelenő cikkek célja, hogy hasznos és érdekes tudásanyagot adjon azoknak, akik mint trénerek szeretnének karriert építeni, vagy akiket egyszerűen csak érdekel a fitnesz.

A magazint a BKA (Budapesti Karrier Akadémia) csapata kezeli és az elsődleges célunk az volt, amikor kitaláltuk a magazint, hogy a nálunk végzett személyi edzőknek, fitness intruktoroknak, aquatrénereknek további segítséget nyújtsunk és ahogy mindig is hirdetjük, segítsünk egy igazi fitnesz karrier felépítésében.

A cikkeket, mint minden magazinnál, témakörökbe soroltuk mégpedig olyan témakörökbe melyek napi szinten érintik egy sporttal, edzéssel foglalkozó tréner mindennapjait. Ráadásul ezek a témakörök kapcsolódnak az OKJ-s képzések tananyagához is, amolyan kiegészítő segédanyagok.

A kategóriák között megtalálható az edzések megtervezéséhez kapcsolódó leírások, az egészséges táplálkozást segítő receptek és legújabb tudományos gondolatok, valamint bepillantást nyerhetsz abba, hogy mi foglalkoztat egy személyi edzőt munkája során, sőt néha azon túl is.

Nagyon remélem, hogy gyakran visszatérsz majd hozzánk és elolvasod ezeket a Neked készült cikkeket. Az pedig külön öröm lenne számomra, ha találkozhatnék Veled valamelyik fitnesz karriert megalapozó képzésünkön.


Szia:
Galgóczi Etelka
a Fittmagazin, és a BKA tulajdonosa